«ТРЕТИЙ ПУТЬ» РАЗВИТИЯ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ РЕФОРМ НА ТАЙВАНЕ (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада Тайвань аралының Сунь Ятсенның «үшпринципі» негізінде даму жолы және жетістіктері қа-растырылады. Сунь Ятсенның «үш халықтық принци-пін» іске асыру нәтижесінде Тайванның қазіргі кездеәлемдік экономика және сауда орталықтарының бірінеайналғандығы баяндалады.Вест ник КазНУ. Серия востоковедения. №4 (57). 2011 21In this work you can see Sun Yatsen`s three principlesof developing and achievements Taiwan. By this work Iwant to tell you about Taiwan`s economical and tradeachievements after using these principles.
Keywords: «тайваньское экономическое чудо»; учение Сунь Ятсена