ОЦЕНКА ДИНАМИКИ ПОКАЗАТЕЛЕЙ ИНФРАСТРУКТУРЫ КИТАЙСКОЙ ЭКОНОМИКИ НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада жаһандану заманында Қытай экономика-сының даму қарқыны мен үдерісін барған сайын айқын-даушы негізгі сала - инфрақұрылымның, нақты айтқан-да оның басты бағыттарының даму динамикасы қарас-тырылған.In article general dynamics of development of theChinese infrastructure in the XXI-st century, as movingbranch of the national economy defining prospects andparametres of economic growth and the further developmentof China is analyzed.
Keywords: Экономика КНР; ДИНАМИКА ПОКАЗАТЕЛЕЙ ИНФРАСТРУКТУРЫ КИТАЯ