ТҮРКІ ТІЛДЕРІНДЕГІ СІЛТЕУ ЕСІМДІКТЕРІНІҢ ҚАЛЫПТАСУ ТАРИХЫ (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
To determine to compare the word consistence and thehistory of pronouns of Turkish group language.
Keywords: СІЛТЕУ ЕСІМДІКТЕРІ