ОСНОВНЫЕ СПОСОБЫ ТЕРМИНООБРАЗОВАНИЯ В АРАБСКОМ ЯЗЫКЕ (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл мақалада араб тіліндегі терминдердің жасалу жолдары мен олардың қолданылуы айтылады. Сонымен қатар араб елдерінің белгілі терминологтарының еңбектеріндегі тәсілдер жайлы да сөз қозғалады.
Keywords: лексика; термин; oномасиологическое терминоведение