Анализ «Седьмого слова» Абая Кунанбаева в свете религиозных текстов (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2017)
Мақалада Абай Құнанбайұлының «Жетінші сөзі» талқыға түседі. Талдау барысында жетінші сөзде айтылған негізгі ой-толғамдардың діни мәтіндермен сабақтасатындығы алға тартылады.