Сравнительный анализ специфики комплимента в китайской, английской и казахской речевых культурах (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2017)
Берілген мақалада қазақ, қытай және ағылшын тілдерінің сөйлеуәдебі жүйесінде салмақты орын алатын мадақсөздерге салыстырмалыталдау жасалынған. Ұлттық болмыстың қаймағын бұзбай, барбояуының қанық сақталып, тіл арқылы айқындап білуде орны ерекшетанылған мадақсөздерге талдау жасау арқылы үш ұлттың мәдениболмысы мен ойлау жүйесі, қоршаған дүниені қабылдаудағы ұлттықменталдық танымы туралы жан-жақты ақпарат берілген.