Несколько слов о вопросах исследования лексики газеты «Аль-Ахрам» (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2017)
Мақалада «Әл-Аһрам» газеті беттерінде 2012-2013 жылдарыжарияланған мақалаларда қолданылған саяси терминдердің жасалужолдары, мағыналық, құрылымдық ерекшеліктері – олардың қолданымтәсілдерінің қазіргі заман талаптарына сай келуі мәселелері– арабтілі лексикографиясы, жалпы тіл білімі, жаһандану құбылыстарыныңтерминжасам мәселелеріне әсері тұрғысынан қарастырылды.