«САРЫ» ТҮСТІҢ ҚАЗАҚ ДҮНИЕТАНЫМЫНДАҒЫ ҰЛТТЫҚ-МӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ МЕН ТІЛДІК БЕЙНЕСІ. (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл мақалада “сары” түстің қазақ дүниетанымындағысимволдық мәніне тіл және мәдениет тұрғысынанталдау жасалды.This article discusses the symbolic meanings about theyellow color in Khazak culture.
Keywords: «САРЫ» ТҮС; ҚАЗАҚ ДҮНИЕТАНЫМЫ