ЛИТЕРАТУРНАЯ СРЕДА ПЕРИОДА ГАРАХАНИДОВ (927-1212) (на основе произведения XI века Юсифа Баласугунлу: «Кутагду Билик»). (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Әлемдік мәдениеттің қай түрі болмасын өмірге түрлі халықтардың өркениетін өзара байыту арқылы сіңіседі. Мақалада автор Қараханидтер тұсындағы әдеби орта туралы тоқталады.
Keywords: ЛИТЕРАТУРНАЯ СРЕДА