ВИДЫ РАСКРЫТИЯ КОНЦЕПТА СЛОВА В ПРОЦЕССЕ УСВОЕНИЯ АРАБСКОГО ЯЗЫКА. (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақала араб тілін игеру үдерісіндегі сөздер концептілерін анықтау түрлеріне арналған. Автор араб сөздерін тез меңгерудің негізгі әдістерінің бірі – оқу ойындарының, оның ішінде сөзжұмбақтар, жаңылтпаштардың сөз концептілерін айқындаудағы маңыздылығын көрсетеді.
Keywords: АРАБСКИЙ ЯЗЫК