Опыт стран Азии в вопросах социальной защиты и поддержки детей. Азия елдерінің балаларды қолдау мен әлеуметтік қорғау салалары бойынша тәжірбиесі. (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
В статье представлен практический опыт стран Азии, в частности Сингапура, Объединенных Арабских Эмиратов и Малайзии в сфере социальной защиты и поддержки семей с детьми. Данные методики могут быть полезны для имплементации в Казахстане.Мақалада Азия құрлығының, атап айтқанда Сингапур, БАӘ және Малазия елдерінің балалары бар жанұяларға қолдау көрсету мен әлеуметтік қорғау салалары бойынша, тәжірбиесі көрсетілген. Аталмыш әдістемелерді Қазақстанда қолдануға пайдалы болып саналады.
Keywords: дети; социальная поддержка; Сингапур; ОАЭ; Малайзия