Аударма шеберлігі. Искусство перевода. (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Берілген мақалада аударма шеберлігінің қыр-сыры қарастырылады. Аудармашыны тәрбиелейтін талаптар мен қасиеттер, аударма жасау тәсілдері жеке-жеке түсіндіріледі.В данной статье рассматривается исскуство перевода. Выявляются требования для переводчика и отдельно рассматриваются виды перевода.
Keywords: аударма; түпнұсқа; реалия; контекст; эквивалент; аналог; субститут; перевод; оригинал