Мұнай өндірісі саласындағы араб терминдерінің жасалу жолдары, құрылымы мен қолдану ерекшеліктері - Пути образования и свойство арабских терминов и их использования в сфере нефтепроизводства (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада қазіргі таңдағы араб тілінің мұнай ӛндірісі саласындағы терминдік жүйесі мен мұнай ӛндірісі саласындағы араб терминдерінің жасалу жолдары, түрлері, құрылымы мен қолдану ерекшеліктері туралы баяндалады.В статье рассматриваются пути образования и свойства арабских терминов и их использование в сфере нефтепроизводства.
Keywords: терминология; мұнай ӛндірісі