К вопросу об использовании компетентностно-ориентированных заданий на уроках китайского языка.Қытай тілін оқыту барысында құзыреттік-бағдарлы тапсырмаларды қолдану (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
В статье авторы презентуют использование компетентностно-ориентированных заданий на уроках китайского языка. В качестве дидактического образца используется урок из «Практического языка в 3-х частях», разработанный автором. “Қытай тілін оқыту барысында құзыреттік-бағдарлы тапсырмаларды қолдану” атты бұл мақалада авторлар қытай тілін оқыту барысында құзыреттік-бағдарлы тапсырмаларды қолдану мәселелерін нақты мысалдармен және жаттығулармен көрстетіп берген. Мақалада берілген сабақ Ф.Н. Дәулеттің «Қытай тілінің практикалық курсы» оқулығынан алынған.
Keywords: компетентностно-ориентированное обучение; КОЗ; китайский язык; методика преподавания китайского языка; құзыреттік-бағдарламалы оқыту; құзыреттік-бағдарламалы тапсырмалар; қытай тілін оқыту әдістемелері