ВОСТОЧНЫЕ МОТИВЫ В ТВОРЧЕСТВЕ АКЫНОВ ЮЖНОГО КАЗАХСТАНА КОНЦА XIX И НАЧАЛА XX ВЕКА (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада XIX ғасырдың соңы мен XX ғасырдың басындағы қазақ – шығыс әдебиеттерінің байланыстары, жанрлық және тақырыптық ерекшеліктері зерттелінген.
Keywords: литература; международный