ТРУДНОСТИ СОЗДАНИЯ ТЕРМИНОЛОГИИ В СОВРЕМЕННОМ ПЕРСИДСКОМ ЯЗЫКЕ (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақала ХХ ғасырда Иранда ғылым мен техниканың прогресі нәтижесінде туындаған термин жетіспеушілігі мәселесіне арналған. Мақалада осы мәселені шешуде атқарылған шаралар қарастырылады, сондай-ақ қазіргі Иран Ислам Республикасындағы термин жасау жолындағы жаңа ізденістер туралы да айтыла-ды.