Қазақ жəне қытай тілдеріндегі киелі сандар: этимологиясы, ұғымы жəне танымдық сипаты. Этимология, понятие и характер познаваемости священных цифр в казахском и китайском языках. (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл ғылыми мақаланың басты мақсаты – қазақ жəне қытай тілдеріндегі киелі сандардың маңызы мен рөлін таныстыру. Авторлар сандардың этимологиясын, танымдық сипатын ашып көрсетеді.Основная цель этой научной статьи – раскрыть значение и роль священных чисел казахского и китайского языка.
Keywords: даос; спиритизм; Меркурий; цикл; конфуцийшілдік; буддизм; пентатоника; аспан; сан; Гугун; император; Бейжің; жер; су; ағаш; от; металл; конфуцианство; небо; число; Пекин; земля; вода