Иран Ислам Республикасындағы парсы тілін оқыту әдістері: артықшылықтары мен кемшіліктері - Методика преподавания персидского языка в ИРИ: преимущества и минусы (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл мақалада Иран Ислам Республикасының парсы тілін оқытудағы әдістері мен мүмкіндіктері туралы айтылады, мақаланы жазудағы басты мақсатымыз қазақ тілді және парсы тілін оқытатын оқытушылар мен студенттердің танымдық қорына мәліметтер қосу.В статье рассматриваются возможности изучения персидского языка и его роль для обучающихся. А так же предусматриваются минусы изучения персидского языка.
Keywords: әдістеме; парсы тілі; артықшылықтары; кемшіліктері; методика преподавания