К ВОПРОСУ О ПРОБЛЕМЕ АРАБСКИХ ТЕРМИНОВ И ТЕРМИНОЛОГИИ (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл мақалада араб терминологиясындаы негізгі проблемалар қарастырылады. Аталмыш мәселелердің iшінде араб мұрасы, терминологиялық ұйымдар мен терминологтардың көп болуы, ара әлемінде Мағриб пен Машрик елдеріне ортақ унификацияның болмауы сияқты аспектілерге ерекше назар аударылады.