Қазақстан мен Қытайдың мəдениет саласындағы ынтымақтастық мəселелері. Вопросы cотрудничества между РК и КНР в области культуры (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада Қазақстан мен Қытай арасындағы қазіргі кездегі мəдениет саласындағы ынтымақтастық мəселелері баяндалып, жан-жақтылы қарас тырылған.В статье автором разносторонне рассматривается вопрос о сотруд ни честве между РК и КНР в области культуры.
Keywords: Қазақстан; Қытай; мəдениет