ДВУСТОРОННИЕ НАУЧНЫЕ СОГЛАШЕНИЯ КАК ОСНОВА ДЛЯ РАЗВИТИЯ КАЗАХСТАНСКО-ЮЖНОКОРЕЙСКОГО НАУЧНОГО СОТРУДНИЧЕСТВА (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл мақала Қазақстан мен Оңтүстік Корея мемлекеттері арасындағы ғылым саласы бойынша келісімдерге арналған. Мақалада екі мемлекет ғылыми кооперацияларының негізгі қатысушылары қарастырылады. Қарым-қатынастар дамуының жүйелері көрсетілген.