(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада Абу Бакр бен ас-Саррадж бен Абу Насыр аль-Фараби шығармашылығындағы тіл мен логиканың, грамматикалық сөйлем мен логикалық пайымдаудың соны мен қатар тіл мен логиканың танымдық аппараты- ның байланыс мәселесі қарастырылған. 96 ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы. №3(56). 2011 The article deals with the problem of language and logic correlation of grammatical sentence and logical judgment as well as language and logic conceptual apparatus in Abu Bakr ben as-Sarrage and Abu Nasr al- Faraby works.