(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада экологиялық қауіпсіздік, оның мәні мен жаһандану жағдайындағы мемлекеттің кейінгі дамуына тигізген әсері қарастырылған. This article focuses on the environmental safety of its substance and impact on further development of the state in a globalizing world.