(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2018)
Берілген мақалада қазақ ұлты арасында қолданылатын «Тыйым сөздер» ұғымы мысалдармен беріліп қаралады. Сонымен қатар, қазақ ұлты дәстүрінің, салтының принциптері жан-жақтан қаралады.