(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2018)
Мақалада Захир ад-Дина Нишапуридің «Селжұқнаме» шығармасынан парсы тілінен аударылған үзінділер мен маңызды деректер келтіріле отырып, Селжұқтар дәуіріндегі билік, өкімет басқару, саяси құрылымдар жағдайларына талдау жасалады.