(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2018)
Бұл мақалада «Кітап әл-Идрак ли-Лисан әл-Атрак» орта ғасырлардағы қолжазба ескерткішінің лексико-семантикалық ерекшеліктері (сөзжасам) қарастырылады. Дереккөз ретінде 1931 жылы Ахмет Джафероглу шығарған «Әбу Хайян» «Ли-Лисан әл-Атрак кітап» линотипті факсимилиясы қолданылды