(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада Қытай Халық Республикасы құрылғаннан бастап қазіргі кезеңге дейінгі жапон-қытай қарым-қатынастарының даму кезеңдеріне сараптама жасалған. Екіжақты қатынастардың нормативті-құқықтық базасының құрылуына ерекше назар аударылады.