(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2018)
Бұл мaқaлaдa шетел тілі ретінде түрік тілін интербелсенді әдістер aрқылы меңгертудің тиімді жолдaры қaрaстырылғaн. Соның ішіндерөлдік және іскерлік ойындaр aрқылы түрік тілін еркін әрі оңaй үйретудің тәсілдері берілген. ,Ойынтүрлеріне тоқтaлып, ол ойындaрдың тaнымы дa түсіндірілген.