(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл мақалада соңғы отыз жыл ішінде Иран- Америка қарым-қатынастарының негізгі қиыншылық- тары мен қарама-қайшылықтары қарастырылды. Соны- мен қатар мақалада қарым-қатынастарды жақсартуға бастама бола алатын екі жақты шарттар көрсетілген. This article talks about main difficulties and contradictions in the US-Iranian relations in the past thirty years, as well as about main conditions of both sides that can help normalize these relations.