(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада қытай әдебиетінің Алтын ғасыры саналатын Таң дәуірінің көрнекті өкілі, әйгілі ақын Ду Фу өлеңдерінің шынайылығы, оның өзіндік стиль ерекшелігі қарастырылады. Оның өлеңдерінің көркемдік мазмұны терең мағыналы әрі сезімге толы. Ду Фу қолданған әдістері алуан-түрлі әрі құбылмалы және шығыстық сарындылыққа ие.