(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Бұл мақалада “сары” түстің қазақ дүниетанымындағы символдық мәніне тіл және мәдениет тұрғысынан талдау жасалды. This article discusses the symbolic meanings about the yellow color in Khazak culture.