(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Тажуид ілімінің ең манызды бөлімдерінің бірін автор жолпы суреттеп, әр дыбыстың шығу жолын, «әр әріптің махраждары /шығу орнын/ мен сипаттарын, оның классификациясын» көрсетеді.