(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Әзірбайжан және жапон тілдері әртүрлі генетикалық топтарға жатады. Автор мақалада жапон тіліндегі етістік шақтарының айтылу тәсілдері туралы баяндайды.