(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Берілген мақалада қытай әдебиетіндегі әйелдер бейнесінің типологиясына жан-жақты талдау жасалынған. В данной статье дается разносторонний анализ типологии женских образов в китайской литературе.