(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада Қытайдың билеуші партиясы коммунистік партияның өткен тарихына қысқаша шолу жасалып, алдағы келешегіне қатысты болжамдар келтірілген. Партияның басшылығымен ел тарихында орын алған оң және теріс нәтиже берген оқиғалар қарастырылған. В статье приведен краткий обзор истории правящей Коммунистической партии Китая, даны прогнозы на будущее партии. Рассмотрены события в стране, давшие положительные и отрицательные результаты под руковод- ством Коммунистической партии Китая.