(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Әлемдік мәдениеттің қай түрі болмасын өмірге түрлі халықтардың өркениетін өзара байыту арқылы сіңіседі. Мақалада автор Қараханидтер тұсындағы әдеби орта туралы тоқталады