(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
В настоящей статье автор, рассматривая религиозную ситуацию в Казахстане, ставит цель определить внешние факторы появления и распространения радикальных исламских течений. Қазақстанда дəстүрлі емес ислам ағымдарының пайда болуы Автор бұл мақалада Қазақстандағы діни ахуалға жалпы шолу жасай отырып, елдегі радикалды ислами ағымдардың пай- да болуы мен таралуына ықпал етуші сыртқы факторларды айқындауды мақсат еткен.