(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада қазақ фольклорындағы діни тақырыптағы шығармалардың сюжеттері мен мотивтерінің таралуымен, қазақ ауыз әдебиетіне мұсылманшылық шығармалардың ену тарихы қарастырылған.