(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Мақалада ААФ-ның тарихы, құрамы және қызмет етуінің құқықтық негізі қарастырылған. Автор басты назарын ұйымның мәртебесі мен қызметін аңықтайтын құжаттарға аударған.