(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Востоковедения, 2016)
Осы мақалада Фирдоусидің əлемге əйгілі «Шахнаме» поэмасының Рүстем мен Исфандияр туралы эпизоды қысқаша қарастырылады. Бұдан басқа ирандық батыр мен тəжірибелі батырдың жекпе-жегі қарастырылады. В настоящей статье кратко рассматривается эпизод о Рустаме и Исфандияре из всемирно известной поэмы Фирдоуси «Шахнаме». Кроме того, рассматривается битва молодого иранского витязя с опытным богатырем.