АРАБ ДАУЫСТЫ ДЫБЫСТАРЫНЫҢ ҚАЗАҚ ӘРІПТЕРІМЕН ТРАНСКРИПЦИЯЛАНУ МӘСЕЛЕЛЕРІ (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
В статье рассматривается вопрос транскрипции гласных звуков арабского языка в казахском языке.