ХИНДИ ТІЛІНДЕГІ СИНОНИМДЕРДІҢ АНЫҚТАМАЛАРЫ МЕН ЖАСАЛУ ЖОЛДАРЫ (Journal of Oriental Studies, 2016)
В статье рассматриваются определение, способыобразования и отличительные черты синонимов вязыке хинди.The article deals with the definition, methods ofeducation and the distinctive features of synonyms in Hindilanguage.