ИДЕОЛОГИЧЕСКАЯ СИМВОЛИКА АРХИТЕКТУРНЫХ СТРОЕНИЙ «ЗАПРЕТНОГО ИМПЕРАТОРСКОГО ДВОРЦА». (Journal of Oriental Studies, 2016)
In this article semantic and ideological plans ofarchitectural structures of the cultural-historical complex«Gugong» («Imperial Forbidden city») are considered asthe principal causes of its popularity.Мақалада әлем туристерінің қызығушылығынкүннен күнге жандандырып отырған себептердің біріретінде Қытайдағы «Гугұң» тарихи-мәдени мұражайы(«Жабық император сарайы») сәулет құрылыстарыныңсемантикалық сипаты және идеологиялық мәніқарастырылған.