ОСОБЕННОСТИ РАЗГОВОРНОЙ РЕЧИ В АНИМЕ И МАНГА. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада анимэ мен манганың арқасында көптегенқазақстандықтар Жапония мәдениетін танығаны жайлықарастырылады. Жапон қоғамы өзінше ерекше, тілі,мәдениеті, дәстүрлері, қағидалары мен моралі біздікі-нен өте алшақ. Сондықтан анимэ мен мангадағы көпте-ген нәрсе түсініксіз күйінде қалады, нақтырақ айтсақ,кейбір өзгешеліктерді байқамаймыз, себебі бізде басқапсихологиялық акцент пен басқа мәдениет. Көп адамғаанимэ мен манга жапон тілін оқи бастаудың себебінеайналады.The article describes influence of the Anime andManga that has facilitated discovery of Japanese culture bythe Kazakhstan community learning Japanese language.Japanese society is very peculiar and the language,culture, traditions and moral are frankly differs from ours.We have different psychological thinking and someideas and senses in Anime and Manga frequently remainunclear, more precisely, we can’t catch all the nuances. As aresult Anime and Manga become a reason for many peopleto start learn Japanese language.