ОТРАЖЕНИЕ КУЛЬТУРЫ ДЕШТ-И-КИПЧАКА НА АРАБСКОМ ВОСТОКЕ (Journal of Oriental Studies, 2018)
Берілген мақалада ортағасырлық араб және түркі-қыпшақ тілдеріндегі жазба ескерткіштер негізінде мәмлүктер билігі тұсындағы (ХІІІ-ХV ғ.) түркі-араб мәдени байланыстары қарастырылады. Сонымен қатар Дешті Қыпшақ мәдениетінің Араб Шығысындағы көрінісі сипатталады.