РАЗВИТИЕ ТОРГОВОГО-ЭКОНОМИЧЕСКОГО СОТРУДНИЧЕСТВА РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН И ТУРЦИИ В СВЕТЕ РЕАЛИЗАЦИИИ ПРОГРАММЫ «НОВЫЙ ШЕЛКОВЫЙ ПУТЬ» (Journal of Oriental Studies, 2018)
Мақалада 2 негізгі индикаторлар – өзара сауда және инвестициялар бойынша Қазақстанмен Түркия арасындағы ынтымақтастыққа саралау жұмысы жүргізілген. «Жаңа Жібек жолы»бағдарламасы шеңберінде ҚР мен Түркияның ынтымақтастығын жетілдіру бойынша ұсыныстаренгізілген.