ҚАЗАҚ, АҒЫЛШЫН, ҚЫТАЙ ТІЛДЕРІНДЕГІ “ҚОҒАМ” САЛАСЫНА ҚАТЫСТЫ ТҮР-ТҮСТІК ФРАЗЕОЛОГИЗМДЕРДІҢ ТАҚЫРЫПТЫҚ ТОПТАРЫ ЖӘНЕ ОЛАРДЫҢ ЛИНГВОМӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ (Journal of Oriental Studies, 2016)
This article is about the comparative analysis of phraseological units of “society” in the Kazak, English and Chinese languages.