О ВОСПРИЯТИИ СОВРЕМЕННЫХ ВНЕШНЕПОЛИТИЧЕСКИХ КОНЦЕПЦИЙ КИТАЯ (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала ҚХР-дың қазіргі уақыттағы сыртқы саяси концепцияларының құрылымы мен оларды түсіну ерекшеліктерін қарастырады. Мұнда ХХ ғасырдың соңы мен ХХІ ғасырдың басындағы ҚХР-дың сыртқы саясатындағы маңызды оқиғалар сарапқа салынады.