Лексико- семaнтические особенности некоторых топонимов Aгдaмского рaйонa Aзербaйджaнa (Journal of Oriental Studies, 2018)
Мақалада Әзірбайжандағы Агдам ауданының топонимдері лексика-семантикалық тұрғыда зерттелген. Кейбір топонимдердің эти-мологиялық түсіндірмесі берілген, олардың грамматикалық ерек-шеліктерітүсіндірілген. Бұл осы аймаққа тән –лы және –лар жұрнақтарыныңүлгілері негізінде дәлелденді. Агдам территориясындағытопонимдерді зерттеу барысында осы жердің ежелгі түрік ұлыстарыныңмекені болғандығы тағы расталады.