Характерные черты стиля произведений египетского писателя Й. Хакки (Journal of Oriental Studies, 2017)
Й. Хаққи шығармашылығындағы сезім көріністерінің ашықбейнеленуі оқырманның қызығушылығын тудыру үшін емес, белгілібір мағынада тек көркемдік мақсатта ғана қолданады. Оқырманкейіпкерлердің сезімдері мен уайым-қайғыларын қажетті түрдеанық көреді. Автордың қолданған тәсілдері шығармаларының шынайылығыннақты көрсетеді.